Kausilaskut lähetetty

Päättyvän kauden kausilaskutus on valmistunut ja kirjeet lähetetty jäsenille ensisijaisesti sähköpostiin. Tarkistattehan postilaatikkonne ja laskun sisällön!

Muistakaa myös ilmoittaa yhdistykselle jäsenrekisteriä varten, jos talvikauden aikana tulee osoitemuutoksia tai uusia puhelinnumeroita.

Kuntokisa

Talvikauden kuntokisa käynnistyy!
Käy lenkillä Isomäessä tai Luodolla ja laita kirjauksesi vihkoon (pvm, nimi).
Vihkot haetaan pois vappuna ja kevätkokouksessa arvotaan kummastakin voittaja.
Iloa lenkkeilyyn!

Syyskokous 2022

Tiivistelmä 17.9.2022 syyskokouksesta löytyy tämän sivun alaosasta itselle ladattavana tiedostona.

Kokouksessa oli ilahduttavan runsaasti keskustelua mm. alueen huoltotöistä ja talkoista, joihin sovitusti palataan täsmällisemmin kevätkokouksessa 2023.

Kokouksessa ei tarvittu äänestyksiä, hallituksen kokoonpano ja tehtävät löytyvät välilehdeltä "Hallitus".

Uudet kunniajäsenet

Yhdistys kutsui kokouksessaan lauantaina 7.5.2022 kaksi uutta kunniajäsentä,

Riitta Lindstedt ja Eija Nissilä.

Kaunein kiitoksemme poikkeuksellisesta omistautumisesta yhdistyksen toimintaan niin monen vuoden aikana!

LSPY:n jäsenedut

Luodon Siirtolapuutarhayhdistys on solminut neljä etusopimusta jäsenten hyödynnettäväksi. Viime vuonna K-Raudan ja Kodin Terran kanssa tehtyjen sopimusten lisäksi olemme sopineet eduista Porin Konekeskukseen ja Porin Kirjakauppaan.

Kaikissa liikkeissä saa etukortilla tuoteryhmästä riippuen alennuksen; Terrassa käytetään erillistä etukorttia, muissa edun saa yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä. Kortteja on ollut jaossa kaudella 2021, mutta niitä jaetaan myös 2022 kauden alussa. Jos et vielä ole hakenut korttejasi, ole yhteydessä yhdistyksen tiedottajaan.

Etusopimukset koskevat K-Raudan ja Kodin Terran osalta vain Porin myymälöitä. Tämän sivun alalaidassa on linkkikuvakkeita, näissä myös itselle tallennettava ja tulostettava kooste kaikista kolmesta etusopimuksesta. Kooste laitetaan myös Luodon ilmoitustauluille.

Yhdistyksen viestintä ja tiedottaminen

Yhdistyksen käyttämät tiedotuskanavat ovat

- yhdistyksen sähköposti, luodon.siirtolapuutarha@gmail.com
- verkkosivu www.luotospy.fi
- luodon ilmoitustaulut
- yhdistyksen Facebook- ja Instagram-tilit

Hyvän tiedottamisen mukaisesti kaikissa tiedotuskanavissa ei julkaista kaikkia asioita, esimerkiksi yhdistyksen sisäisiä asioita ei käsitellä sosiaalisessa mediassa. Myös yhdistyksen ilmoitustauluilla on keskenään erilainen rooli. Vuosikokousten viralliset tiedotuskanavat ovat ilmoitustaulut ja verkkosivut, mutta jakeluaineistoa lähetetään myös sähköpostitse. Yhdistys lähettää sähköpostin niihin osoitteisiin, jotka jäsenrekisteriin on annettu; yhdistys ei vastaa jäsenten henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden toimivuudesta. Jäsen myös vastaa itse sähköpostinsa lukemisesta ja jaetun aineiston tulostamisesta.

Jäsenrekisterissä olevia jäsenten puhelinnumeroita käytetään vain äkillisissä tarpeissa, jos muuta nopeaa yhteydenottotapaa ei ole käytettävissä. Yhteystietoja ei anneta eteenpäin edes hallituksen sisällä ilman erillistä lupaa tai merkittävää äkillistä ja perusteltua tarvetta.

Hallitus vastaa yhdistyksen viestinnästä.
Kaikki tiedottaminen pyritään hoitamaan niin hyvin ja nopeasti kuin osataan, voidaan ja ehditään. Toivomme rakentavaa palautetta ja otamme vastaan kehitysehdotuksia esim. sähköpostitse os. luodon.siirtolapuutarha@gmail.com. ✍

Syyskokous 2022 tiivistelmä

Toimintasuunnitelma 2023

Toimintasuunnitelmaan lisätään päivämäärät ja vastuuhenkilöt kauden 2023 käynnistyessä.

Asukasilta - turvallisuus

Yhteenveto turvallisuusillasta; sisältää verkkolinkkejä.

Jäsenedut

Kodin Terra, Pori
K-Rauta, Pori
Porin Konekeskus
Porin Kirjakauppa

Kevätkokous 2022 tiivistelmä

Tiedote jätteiden poltosta

Porin kaupungin ympäristövalvonnan tiedote puutarhajätteiden käsittelystä ja avotulen tekemisestä alueella.

Jäsenrekisteritiedote 2022

Aluekartta